Life is Strange 2 Üçüncü Bölüm Çıkış Fragmanı

02.05.2019 20:47 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Dontnod Entertainment, Life is Strange 2'nin üçüncü bölüm çıkış fragmanını yayınladı. Üçüncü bölüm 9 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Üçüncü bölüm hakkında:
 

Beaver Creek'teki kaçıştan birkaç ay sonra Sean ve Daniel Diaz'ın Meksika'ya olan yolculuğu üçüncü bölümde devam ediyor. İki kardeş serseri ve kaçaklardan oluşan bir topluluğun arasına katılarak yaşamı toplumun dibinde deneyimliyorlar ve yolculuklarına devam etme amacında yeterli parayı bir araya getirebilmek için yasa dışı bir çiftlikte çalışmaya başlıyorlar.
 
Yeni arkadaşlıklar, ilişkiler ve mentorlar Sean ve Daniel'ı etkiler ve bu durumlar kendileri ve birbirleri hakkında daha fazla bilgi edinmeye teşvik eder. Kardeşler arasında sürtünme ortaya çıkıyor ve kararlılıkları bir kez daha test ediliyor. Gerginlikler arttıkça, güçlü bağları devam edecek mi? 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life is Strange Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler