Life is Strange 2'nin Dördüncü Bölümü Çıktı

26.08.2019 05:34 Gazali Çetinkaya

 
Life is Strange 2 uzun bir aradan sonra yeni bölümü ile devam ediyor.

Dördüncü bölüm geçtiğimiz günlerde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi. Beşinci ve son bölüm 3 Aralık'ta çıkacak.

Dördüncü bölüm hakkında:
 

Kaliforniya, Humboldt County'de ağır yaralanan Sean uyandığında kendisini hastanede bulur ve Daniel hala kayıptır. Gözaltında tutulan ve zor sorularla yüzleşen Sean'ın önünde çok az seçenek vardır: Sadece hızlı düşünmek ve beklenmedik müttefikler ona özgürlüğünü kazandırabilir.
 
Yakıcı Nevada güneşinin altında ve dondurucu çöl gecelerinde Daniel'i arayan Sean hayatının en zor kararlarını vermek zorundadır. Puerto Lobos ve özgürlük hayali kendisine hiç bu kadar uzak gelmemişti.
 
Sean, Daniel'e olan inancının karşılığını alabilecek mi, yoksa genç kurt sonsuza dek kayıp mı oldu? 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life is Strange Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler