Light Fingers İlkbaharda Xbox One ve PC'ye Geliyor

24.02.2020 17:17 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Numizmatic, Eylül 2018'de Switch için çıkış yapan Light Fingers'ın bu ilkbaharda Xbox One ve PC'ye geleceğini duyurdu.
 
Xbox One ve PC versiyonları ile birlikte ‘Mechanical Minds’ güncellemesi de yayınlanacak. Bu güncelleme aynı gün Switch versiyonuna da eklenecek.
 
‘Mechanical Minds’ güncellemesi tek oyunculu moda yapay zeka rakipler, başarımlar ve çeşitli iyileştirmeler ekleyecek.
 
Light Fingers detaylıca hazırlanmış bir minyatür dünyasına açılan saat mekanizması oyun tahtası üzerinde oynanan çok oyunculu bir oyun. Strateji, yetenek ve; kartlar her defasında eşsiz bir oyun seansı sunmak için rastgele oluşturulduğundan şansa dayalı bir oyun. 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Light Fingers Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Numizmatic Games Corporation Dağıtıcısı: Numizmatic Games Corporation Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler