Like a Dragon: Infinite Wealth ve Tekken 8 İyi Bir Çıkış Gerçekleştirdi

28.01.2024 19:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde iki seri oyunu Like a Dragon: Infinite Wealth ve Tekken 8 çıkışını gerçekleştirdi. PC sürümleri ile beraber iyi bir eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan bu iki oyunun güzel bir satış sayısını da yakaladığı söyleniyor.
 
Çıkışıyla beraber iki oyun da seri rekoru kırdı 
 
 
 
Geldiğimiz noktada her ne kadar listeleri altüst eden ve zirvelere oynayan Palworld kadar iyi bir çıkış yakalanmamış olsa da Like a Dragon: Infinite Wealth şu anda en iyi çıkış yapan Yakuza/Like a Dragon seri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun çıkışı ile beraber 34.3 bin eş zamanlı oyuncu ile beraber zirveye ulaşıyor. Aynı zamanda Steam incelemeleri çok olumlu durumda.
 
Diğer taraftan dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 Steam'de çıkışı ile beraber 49.9 bin eş zamanlı oyuncu ile beraber zirveye ulaşmış durumda. Karşılaştırma yapacak olursak, Tekken 7 çıkışıyla beraber 18.9 bin eş zamanlı oyuncuya ulaşmıştı. Dolayısıyla yüzde 164'lük bir yükselişin söz konusu olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler