Like a Dragon: Ishin! - Savaş Sistemi Fragmanı

02.12.2022 12:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Like a Dragon: Ishin! için yeni bir fragman yayınladı. Bu yeni fragman oyunun savaşın ve aksiyon sistemini gösteriyor. Oyuncular bu oyunda dört farklı savaş stili arasında geçiş yapmanızı yapabiliyor: Swordsman, Gunman, Wild Dancer ve Brawler.
 
Yakuza: Like a Dragon'un geliştiricilerinden 
 
 
 
Like a Dragon: Ishin!'de oyuncular Sakamoto Ryoma'nın kılıcını alacak ve babalarının katilini bulmak için Kyoto'ya gidecek. Bunun yanı sıra oyuncular kendilerini bir komplo içerisinde bulacak ve adını temize çıkarmak zorunda kalacak. Oyuncular bunu yaparak samuray çağına son vermeye ve Japonya'nın geleceğini sonsuza dek değiştirmeye çalışacak. 
 
Oyunda kılıcımızın yanı sıra silahımızı da ateşleyebilecek ve rakipleri alt etmeye çalışacağız. Ek olarak farklı farklı bitiriş hareketleri, sinematik sahneler, kanların etrafa dağılışı ve daha fazlası oyun içerisinde yer alacak.
 
Like a Dragon: Ishin! 21 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Aksiyon ve savaş sistemini gösteren fragman
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler