Like a Dragon: Yakuza Dizisinden İlk Fragman Geldi

27.07.2024 16:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun serisi ile beraber ön plana çıkan Yakuza için şu anda bir dizi projesi bulunuyor. Daha önce duyurusu yapılan ve  Like a Dragon: Yakuza adıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan diziden yeni bir fragman yayınlandı. Başarılı dizi ve film uyarlamalarına bir yenisi daha eklenmeyi bekliyor.
 
Like a Dragon: Yakuza oyun serisinde yer almayan detaylara sahip olacak
 
 
 
Amazon işbirliği kapsamında şu anda yapım aşamasında bulunan Like a Dragon: Yakuza, oyun serisine doğrudan bağlı bir şekilde yerini alıyor ve açıklanan detaylara göre Ekim ayında yayınlanmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk fragmanı ile birlikte Ryoma Takeuchi'ye (Kazuma Kiryu) bakış atılıyor ve Kamurocho'nun nasıl görüneceğini ve daha fazlasını sunuyor.
 
Ortaya çıkan bilgilere göre şu anda yapım aşamasında olan dizi, geçmiş Yakuza / Like a Dragon oyunlarında deneyimlemediğimiz orijinal bir hikayeye sahip olacak. Modern Japonya ve geçmişteki oyunlarda açığa çıkmayan sırlar ve detaylar bizlere sunulacak. Aynı zamanda dramatik bir arka plan hikayesi yer alacak.
 
Like a Dragon: Yakuza, 24 Ekim'de Amazon Prime'da boy gösterecek. 6 bölümden oluşacak dizinin ilk 3 bölümü aynı anda yayınlanacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 7 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler