Limbo'nun Yapımcılarından Yeni IP Geliyor

11.10.2010 19:58 Talha Aynacı

 
 
     Arafa düşen kız kardeşinin bulmak adına yola koyulan bir kardeşin sıradışı hikayesini konu edinen ve şüphesiz son dönemlerin en özgün ve sıradışı yapımlarından birisi olan Limbo'nun gördüğü büyük ilgi ve tatminkar satış rakamlarının ardından yapımcı Playdead yeni bir IP üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
 
     Yapımcı ekibin CEO'su Dino Patti yeni oyunları hakkında çok detay veremeyeceğini ancak Limbo'yu seven kitlenin kesinlikle bu oyundan da zevk alacağını söyledi:
 
" Oyunun oynanış sitilinden gerçektende hoşlanacaksınız. Yapımı aynı ekibin yaptığını hissedeceksiniz ancak elbette herşey bu oyunda değişmiş olacak."
 
     Patti sıradaki oyunun henüz başlangıç aşamasında olduklarını ve daha uzun bir süre ortalarda görünmeyeceğini söylerken, oyunlarının olabildiğince herkese oynatmayı istediklerini de dile getirdi:
 
" Dürüst olmak gerekirse mümkün olduğunda fazla oyuncunun yapımımızı denemesini istiyoruz. Eğer oyunu konsola özel yapmışsak bunun pek çok sebebi vardır ancak yine de hedefimiz oyunu olabildiğince fazla insana oynatabilmek.
 
     Bunun üzerine akıllara Limbo'nun başka platformlara yelken açması fikri geliyor ancak CEO Patti, Limbo'nun bir ömür boyu Xbox Live Arcade'e özel kalacağını üstüne basa basa söyledi.
 

     Eğer oyunu henüz oynanamışsanız ve nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, sizi şöyle alalım.
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Limbo Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PlayDead Dağıtıcısı: PlayDead Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 19 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler