Limitli Sayıda Üretilen Journey Heykeli Ön Siparişe Açıldı

24.07.2015 13:20 Cenk Akyürek

 
     Üzerinden seneler geçmesine rağmen, hala Journey'i ilk oynadığım zamanı unutamıyorum. Tüm oyunculuk yaşamımda beni bu kadar etkileyen pek az oyun olmuştur.
 
     Eğer siz de benim gibi oyunun hayranlarındansanız, Tim K. Miller'in tasarladığı ve sınırlı sayıda üretilecek olan Journey Figürünü kaçırmayın derim. Fiyatı biraz tuzlu gözükse de Miller'ın elinde çıkmış bu tasarımın ileride iyi bir kolleksiyon değeri olacağını söyleyebilirim.

     Tim K Miller, MacFarlane Toys, Star Wars ve The Lord of the Rings gibi çok ünlü markalar için tasarımlar yapmış bir sanatçı. Altta Tomb Raider için hazırlamış olduğu heykelin de ne kadar başarılı olduğunu görebilirsiniz.


      Journey heykeli 28x21cm ebatlarında ve heykeli alanlara bir de oyunun yapım yönetmeni Natt Nava tarafından çizilmiş 13x18cm ebatlarında orjinal bir konsept tasarım hediye ediliyor.
 
     Ön sipariş için bu siteye bakabilirsiniz. Fiyatı 150 dolar
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler