Lionhead'in Yeni Bir Oyunu Daha var

11.01.2010 19:47 Alkan Adakaner

Milo & Kate ve Fable III üzerinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Lionhead Studios'un yeni bir projesinin olduğu ortaya çıktı.

Lionhead'den yapılan açıklamada henüz duyurulmamış bir oyunları için Network Programcısı aradıklarını açıklaması merakla beklenen projeleri Fable III ve Milo & Kate'den sonra yeni bir oyunla karşımıza çıkacaklarını gösteriyor.
 
Daha önce Lionhead Studios sitesinde tarihteki bazı ünlü kişilerin resimlerini yayınlamış ve bu da yeni bir oyun söylentilerine yol açmıştı. Kim bilir belki de yeni oyunlarının bu resimlerle ilgisi vardır.
 
Lionhead tarafından yayınlanan bu resimlerde "Joan of Arc" da (üstteki resim) bulunuyordu.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler