Little Big Planet2'ye Move Desteği DLC ile Gelecek

05.09.2010 23:50 Necmettin Arat


Sony'nin sevilen platform oyunu Little Big Planet'in devam oyunu niteliğini taşıyan Little Big Planet2'nin Move destekleyeceği daha önce zaten açıklanmıştı. Ancak yapımcılardan gelen açıklamalara göre oyuna Move desteği sonradan yayınlanacak olan bir DLC ile gelecek. Oyunun bir DLC'sinde içeriğin yanı sıra Move desteği de sağlanmış olacak. İlk çıkan DLC ile Move desteği geleceği söylendiğine göre oyun için başka DLC'ler de piyasaya sürülecek gibi duruyor.

DLC'ler artık oyunların vazgeçilmez bir parçası oldu. Ekstra içerik olarak oyunculara sunulan DLC'lerin genelinin ücretli olması ilk başlarda oyuncu kitlesi tarafından sıkıntı yaratsa da bu sorun çözülmüş gibi duruyor. Ya da yapımcılar oyuncuların bu çekincesi devam ettiği halde DLC'ler ile ekstra içerik sunmayı doğru buluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler