Lİttle Big Planet 2'nin İlk 10 Dakikası

Oyunun senaryosundan bir sahne
08.12.2010 23:29 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation 3'e özel hazırlanan oyunların arasında başı çeken yapımlardan biri olan Little Big Planet 2'nin çıkmasına az bir süre kaldı. Yayınlanan çeşitli oynanış ve tanıtım videolarına bakılırsa, yapımcı Media Molecule'ün LBP 2 için söylediği "Platform oyunu değil, oyun platformu" sloganı 2011'e damgasını vuracak.
 
     Bildiğiniz üzere Little Big Planet 2'nin betası bir süredir devam ediyor. Betaya katılan oyunculardan biri, Wolfenstein 3D'yi LBP 2'nin editörüyle yeniden tasarlamış. İsmini de Sackenstein 3D koymuş (YouTube videosu). FPS türü ile alakası olmayan bir oyun böylesine esnek bir editöre sahip ise, oyunun henüz beta olduğunu ve oyuncuların editörü tam anlamıyla kullanmadıklarını düşünürsek bizi nelerin beklediği merak konusu.
 
     Diğer yandan oyunun açılış videosunu, ilk eğitim sahnelerini ve senaryosunun başlangıcını içeren ilk 10 dakikasını HD olarak buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler