Little Big Planet Vita'nın Geliştiricisi Açıklandı

Yetenekli kişilerden oluşan Double Eleven Studios bu projenin altında rahatlıkla kalkacaktır
27.06.2011 22:06 Alkan Adakaner


     Playstation markasının en ünlü oyunlarından birisi haline gelen Little Big Planet'ın Vita'daki macerasının geliştiricisi açıklandı. İngiltereli "Double Eleven Studios" serinin yeni oyununu geliştirecek.
 
     Hatırlarsanız Playstation 3'teki oyunları serinin yaratıcısı da olan Media Molecule geliştiriyordu. PSP'deki oyunu ise SCE Studio Cambridge geliştirmişti. Şimdi de seriye yeni bir stüdyo daha katılmış oldu.
 
     Rockstar Games, Rare, Sega, Sumo Digital gibi önemli stüdyolarda çalışmış kişilerden oluşan Double Eleven Studios, 23 Aralık 2009'da kurulmuştu. PSP'ye oyun geliştirme konusunda deneyimli olan ekipte Grand Theft Auto: Chinatown Wars ve GTA: Liberty City Stories'te çalışmış kişiler de bulunuyor.

     Bu arada Team 17 gibi yaratıcı bir firmayı kuran Martyn Brown'ın da Double Eleven Studios'ta olduğunu belirtelim. Daha ne olsun ki? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Double Eleven Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler