Little Nightmares 2 Satışları Bir Milyonu Aştı

12.03.2021 03:47 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Tarsier Studios, atmosferik korku macera oyunu Little Nightmares II'nin satışlarının bir milyonu aştığını duyurdu.
 
Little Nightmares II 11 Şubat 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam) ve Stadia için çıkış yaptı ve Bandai Namco oyunun bir milyon satışa birinci ay dönümünden hemen önce ulaştığını belirtti. İlk oyun bir milyon satışa çıkışından bir yıl sonra ulaşmıştı. İki oyunun toplam satış miktarı şu anda beş milyonun üzerinde.
 
Tarsier Studios bundan sonra yeni IP'lere odaklanacak ve seriyle işi bitmiş gibi görünüyor ancak Bandai Namco seriyi yeni oyunlar ve diğer eğlence içerikleriyle büyütmeye devam edeceğini doğruladı. Mobil oyun Very Little Nightmares ve dijital çizgi roman bu planlara dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Nightmares II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tarsier Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler