Little Nightmares: Enhanced Edition Derecelendirildi: Hangi Platforrmlara Geliyor?

01.01.2024 14:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Eğlence Yazılımı Değerlendirme Kurulu (ESRB), korku odaklı platform macera oyunu Little Nightmares Enhanced Edition adlı sürümü derecelendirdi. Derecelendirme ile beraber bu yeni sürümün PlayStation 5, Xbox Series ve PC için yayınlanacağı ortaya çıktı.
 
Yeni sürüm yakında karşımıza gelebilir 
 
 
 
Bu yeni sürüm, yani remaster versiyon ilk olarak Ocak ayında Güney Afrika Film ve Yayın Kurulu tarafından konsol ve PC için derecelendirilmişti. Şimdi ise resmi olarak bu yeni derecelendirmeyi aldığını aktarabiliyoruz. Little Nightmares oyunu karanlık bir atmosferi bünyesinde barındırıyor ve yandan görünümlü yapısı ile beraber kaçış macerasını bizlere sunuyor.
 
Oyun şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü ise Steam platformu üzerinde yer alıyor. İlgi çekici atmosferleri bünyesinde barındıran ve yer yer gergin ortamlara geçiş yaptığımız yapımda bir yandan bulmaca unsurlarını çözmeye çalışırken diğer yandan sağdan ve soldan çıkan korku dolu yaratıklarla karşı karşıya kalıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Nightmares Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tarsier Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Platform Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler