Little Nightmares'ın Web-Tabanlı İnteraktif Demosu Yayınlandı

26.10.2016 16:48 Gazali Çetinkaya

 
 
   Dağıtıcılığını Bandai Namco'nun üstlendiği ve Tarsier Studios tarafından geliştirilen Little Nightmares, Gamescom 2016 esnasında resmi olarak tanıtılmıştı. Bugün de geliştirici ekip Tarsier Studios, Little Nightmares için web-tabalı bir interaktif demo yayınladı. 
 
    Bu demoya yukarıdaki alandan "Start Playing" diyerek direkt olarak oynamaya başlayabilirsiniz, veya buradaki linkten sitesine giderek de oynayabilirsiniz. Ayrıca tam sürümdeki “Tengu Mask” indirilebilir içeriğini ücretsiz almak için "Get it" diyerek kayıt yaptırabilirsiniz.
 
   "Sarı bir yağmurluk giyen kızın Maw (Maw ise yaratıkların kızı yemeye çalıştığı yer olacak) adındaki yerden kaçmasına yardım edeceğimiz oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor."
 
   Little Nightmares'in çıkış yapacağı tarih ise 2017 yılının ilkbahar ayları. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Nightmares Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tarsier Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Platform Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler