Little Town Hero PlayStation 4 için 5 Haziran'da Çıkacak

18.02.2020 17:53 Gazali Çetinkaya

 
Pokemon serisi geliştiricisi Game Freak'in sıra tabanlı rol yapma oyunu Little Town Hero PlayStation 4'e geliyor.

Yayıncı NIS America, oyunun Kuzey Amerika'da 2 Haziran'da ve Avrupa'da 5 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
Hem kutulu hem de dijital olarak satışa sunulacak. Kutulu sürüm Big Idea Edition ana oyun ile birlikte sanat kitabı, poster, yaka rozeti seti ve soundtrack CD'si içerecek.
 
PlayStation 4 versiyonu ayrıca yepyeni kolay bir mod ile gelecek. Daha rahat bir deneyim için hazırlanan bu kolay mod düşmanların saldırılarını ve savunmalarını azaltacak ve düşmanların özel efekt kullanma sıklığını düşürecek. 
 
Little Town Hero küçük bir köyde geçiyor ve tüm hikaye bu köyün duvarları içinde gerçekleşiyor. Büyük bir kalenin koruması altında köy halkı huzur içinde yaşamaktadır—ta ki canavarların aniden ortaya çıkışına kadar. Oyuncular genç bir çocuk olan Axe'in rolünü üstlenerek istilacı canavarlara karşı silahlanacak ve çeşitli savaş komutlarından stratejik seçimler yapacaklar. Bazen işgalcileri yenmek için araziyi ve binaları kullanmanız ve bazen de diğer köylülerin yardımını istemeniz gerekecek. Oyun mücadeleci sıra tabanlı savaşlar, kompakt hikaye ilerlemesi ve Undertale'ın arka plan müziğini hazırlayan Toby Fox'tan soundtrack sunuyor. 
 
Oyun ilk olarak 16 Ekim 2019'da Switch için çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Town Hero Platformlar: Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Game Freak Tür: RPG Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler