LoZ: Skyward Sword'tan Oynanış Videosu

Skyward Sword, Wii'nin son hitlerinden birisi.
13.06.2011 15:41 Ersin Kılıç


     Wii U kontroller ile her ne kadar önceki oyunlara yepyeni bir oynanış dinamiği sağlansa da, daha çok yeni konsola yönelineceği için Nintendo Wii'nin son demlerini yaşadığını söyleyebiliriz. Konsolun son bombalarından birisi ise yeni The Legend of Zelda oyunu Skyward Sword olacak.
 
     Nintendo'nun Wii'de güvendiği ve geçtiğimiz hafta gerçekleşen E3 2011 fuarından birçok ödül ile ayrılan Skyward Sword için yeni bir oynanış videosu daha ortaya çıktı. Bu videoda oyundaki kontrol sisteminin nasıl işlediğini ve bazı özelliklerimizi görebiliyoruz. Grafik açısından ise gayet başarılı duran oyun için ayrıca önemli bir açıklamaya da imza atılmış.
 
     "Skyward Sword'u diğer platformlarda (Wii U veya 3DS) görebilecek miyiz?" sorusununu yanıtlayan Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime, bu soruya olumsuz cevap vererek Skyward Sword'un sadece Nintendo Wii'de yer alacağını çünkü oynanış elementlerinin tamamen Wii kumandası üzerine yapıldığını vurgulamış.
 
     Oyunun E3 demosundan çekilen oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=2611]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 26 Dk önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler