Loop Hero Mobil Cihazlara Geliyor

11.02.2024 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Playdigious ekibinin üstlendiği deste oluşturma mekaniklerini bünyesinde barındıran rol yapma oyunu Loop Hero mobil cihazlara gelmeye hazırlanıyor. Oyun 30 Nisan tarihinde Android ve iOS için çıkış yapmayı bekliyor.
 
Deste oluşturma sistemiyle karanlık ortamları bizlere sunuyor 
 
 
 
Loop Hero ilk etapta PC platformuna çıkış yaptı. 4 Mart 2021 tarihinde PC platformuna gelen bu yapım, 9 Aralık 2021 tarihinde ise Switch konsoluna çıktı. Ardından 4 Nisan 2023'te ise Xbox Series ve Xbox One konsollarına geldi.
 
Farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğiniz ve kendi destenizi oluşturabildiğiniz yapımda dikkat çekici sınıflara ait kartlar bulunuyor. Bu kartların her birinin güçlü avantajları yer alıyor ve her döngü boyunca burada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Mistik kartları ele geçirebileceğiniz yapımda, kendinize özgü hamleleri ortaya çıkarabiliyor ve stratejinizi de oyuna dahil edebiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan oyunun mobil sürümü için yeni bir fragman yayınlanmış durumda. Bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Mobil fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Loop Hero Platformlar: PC Geliştirici: Four Quarters Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler