Lord of The Rings Dizisinde Çıplaklık ve Cinsellik Olabilir

07.10.2020 13:30 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere şu anda Amazon, Lord of The Rings dizisi üzerinde çalışıyor. Dizinin çekimleri salgın öncesinde başlamıştı, ancak ne yazık ki salgın başlayınca durdurulmuştu. Geçtiğimiz haftalarda da dizinin çekimleri tekrar başladı.
 
Hayranlar dizi duyurulduğundan bu yana ikiye ayrılmış durumda. Kesinlikle istemeyenler ve nasıl olacağını merak edenler olarak. Dizi ile ilgili yapılan son haber ise bazı hayranları sinirlendirdi. 
 
Son raporlara göre dizinin 18+ olacağı ve içerisinde çıplaklık ve cinsellik barındıracağı açıklandı. Henüz olarak resmi bir açıklama değil, ancak özellikle cinsellik içeren sahneleri daha kaliteli olması için özel bir isim ile anlaşıldığı bile söyleniyor.
 
Bir başka fantastik roman serisinden uyarlanan Game of Thrones, bu konuda oldukça rahattı ve neredeyse her bölümde bu tarz sahneler vardı. Ancak ne Tolkien'in yazdığı kitaplarda ne de daha önce çıkan filmlerde bu tarz sahneler bulunmuyordu. Bu yüzden hayranlar biraz sinirli.

Sizce gerçekten cinsel içerikli sahnelerin olması yanlış bir karar mı, yoksa normal bir karar karar mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler