Lords of the Fallen 2, Konsollar ve PC için 2023 Yılında Geliyor

11.04.2022 20:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Lords of the Fallen 2 ilk olarak CI Games tarafından 2014 yılında duyuruldu. Oyunun geliştirilmesine Defiant Studios tarafından başlanıldı ancak bu durum 2019 yılına gelindiğinde değişti. 2019 yılında oyunu geliştirici ekip Hexworks devraldı ve bu yıldan itibaren geliştirmesine devam etti. Devralım süreci de dahil olmak üzere bugüne kadar herhangi bir çıkış tarihi paylaşılmamıştı.
 
CI Games, bu ay yayınladığı yönetim raporunda, Lords of the Fallen 2'nin PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için 2023'te çıkış yapacağını açıkladı. 
 
CI Games CEO'su Marek Tyminski, daha önce oyun hakkında şunları belirtmişti: "Lords of the Fallen 2 şirketin şimdiye kadarki en büyük projesi. Önceki oyun tam fiyattan, tam özellikli bir yapım olarak çıkış yaptı ve devam oyununa daha geniş kapsamlı olarak yaklaşıyoruz. Devam oyunu seriyi karanlık fanteziye taşıyacak ve yeniden düzenlenmiş ve zorlayıcı bir savaş sistemi sunacak." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen 2 Platformlar: PC Geliştirici: Defiant Development Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 9 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler