Lords of the Fallen 2'nin Yapımına Baştan Başlanıyor

01.08.2018 18:41 Gazali Çetinkaya

 
Yaklaşık iki ay önce Lords of the Fallen 2'nin yapımını Deck 13'ten devralan New York merkezli Defiant Studios oyunu sıfırdan geliştirme kararı aldığını açıkladı.
 
Eurogamer ile röportaj gerçekleştiren Defiant Studios genel müdürü David Grijns oyuna "reset" attıklarını ve "yeni bir başlangıç" yapacaklarını belirtti.
 
"Yeni bir başlangıç, yeni bir motor - Unreal 4 - ve yeni bir ekip. Rol yapma oyunu geliştirmede uzun ve şöhretli bir arka planı olmayan bir ekibiz ancak aslında bunu bir güç olarak görüyoruz." dedi David Grijns.
 
Defiant Studios kreatif direktörü Roland Lesterlin devam oyununda ilk oyunun hayranlarını şaşırtmayı umduklarını ve hayran kitlesini arttırma fırsatına sahip olduklarını belirtti.
 
Röportajda David Grijns oyun için "Ölüm simülatörü" tabirini kullandı ve Roland Lesterlin şu şekilde devam etti: "Ölüm simülatörü - aynen öyle. Bu fantezi ile hayranlara biraz yeni bir şey göstermek istiyoruz - yeni bir yaklaşım. Rekabet iyidir. From Software'ın oyunlarını seviyorum ancak yeni bir şey sunmaya çalışmaktan dolayı da heyecan duyuyorum." 
 
Lords of the Fallen 2 konsollar ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen 2 Platformlar: PC Geliştirici: Defiant Development Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler