Lords of the Fallen Yapımcısının Yeni Bilim Kurgu Oyunundan İlk Detaylar

17.12.2015 20:29 Ömür Gencer


      Lords of the Fallen geliştiricisinin imzasını taşıyan bilim kurgu oyunu The Surge, 2015'in Gamescom festivaline yakın dönemlerde duyurulsa da oyun hakkında çok fazla bilgi paylaşılmamıştı. Geçtiğimiz gün, oyunun yapımcı yönetmeni Jan Klose, The Surge hakkında yeni detaylar paylaştı.
 
      Şu anki dünya için belirlenen en kötü senaryo The Surge'ta gerçekleşmiş olacak. Oyunun savaş mekaniği hem yakın mesafe dövüşleri içerecek hem de taktiksel ögeler içerecek. Bunun yanında ana karakterimiz Exo suit giyecek ve bu Exo'muzu oyun ilerledikçe geliştirebileceğiz. Aynı zamanda oyunda, çoğu şeyi bizim için yapan uzuvlarımızın olacağını da belirtelim.
 
       Geliştirici ekip The Surge ile birlikte oyunculara farklı mekanikleri tanıtmak için daha fazla uğraş vereceklerini dile getiriyor. Bu eğitim süresi çok daha uzun bir tutorial bölümüyle yapılmayacak. Oyun boyunca ilerledikçe karşımıza çıkacak düşmanlarla birlikte tüm özellikleri iyice kavrayacağız. 
 
       Herhangi bir çıkış aralığına şimdilik sahip olmayan yapım için yayınlanan konsept tasarımlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Surge Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 26 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler