Lost Sphear için 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

27.07.2017 01:38 Gazali Çetinkaya

 
   Polygon, I Am Setsuna'nın geliştiricisi Tokyo RPG Factory'nin yeni rol yapma oyunu Lost Sphear için 15 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.
 
   Lost Sphear'ın macerası uzak bir kasabada başlıyor ve genç bir oğlan olan Kanata memleketi yok olmak üzereyken yıkıcı bir rüyadan uyanıyor. Dünyayı sonsuza dek kaybetmeyi durdurmak için Kanata ve dostları yola koyuluyorlar.
 
   Lost Sphear 12 Ekim'de Japonya'da, 23 Ocak'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkacak. Oyun Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4, Switch ve PC için dijital olarak çıkacak. 
 
   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Sphear Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Tokyo RPG Factory Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 23 Ocak 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler