Lost Words: Beyond the Page New York Game Awards 2020 Fragmanı

23.01.2020 07:15 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici Sketchbook Games, Lost Words: Beyond the Page için yeni fragmanı New York Game Awards 2020 etkinliğinde paylaştı.
 
Lost Words: Beyond the Page, genç bir kızın günlüğünün sayfalarının içinde geçen hikaye anlatımı odaklı atmosferik bir gizem oyunu.
 
Ünlü oyun yazarı Rhianna Pratchett tarafından kaleme alınan hikayede oyuncular Estoria'nın harika fantastik dünyasında hevesli bir yazara rehberlik edecek. Lost Words: Beyond the Page'de oyuncular zorlu bulmacaları çözmek ve benzersiz platform unsurlarını aşmak için kelimelerle etkileşime girerek sürekli değişen bir dünyada ilerlemeye çalışacak. 

Lost Words: Beyond the Page ilkbaharda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için $19.99 fiyattan çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Words: Beyond the Page Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sketchbook Games Dağıtıcısı: Modus Games Tür: hikaye anlatımı odaklı atmosferik gizem oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler