MAD Lions, LEC 2020 Bahar Mevsimi Kadrosunu Duyurdu!

30.11.2019 15:19 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonluk Ligi takımlarından Splyce bundan sonra mücadelesine MAD Lions olarak devam edecek. Yapılan resmi duyuruyla birlikte takımın yeni ismi, imajı ve kadrosu tanıtıldı. 
 
     İspanya merkezli bir espor organizasyonu olarak League of Legends sahnesinde yer alacak MAD Lions, yeni kadrosunu kamuoyu ile paylaştı. MAD Lions yeni sezonda; Splyce'ın eski üst koridor oyuncusu Andrei “Orome” Popa, orta koridor oyuncusu Marek ‘Humanoid’ Brázda, ormancı oyuncusu Zhiqiang “Shadow” Zhao, mousesports'un eski destek oyuncusu Norman “Gistick” Kaiser ve nişancı rolü oyuncusu Matyáš “Carzzy” Orság ile mücadele edecek. 
 
     OverActive Media’nın Başkanı ve CEO’su Chris Overholt, konu ile ilgili: “OverActive Media’yı küresel olarak büyütmek için önemli bir adım daha atarken, organizasyonumuz için heyecan verici bir gün. Splyce hayranlarımıza teşekkür etmek ve LEC’de heyecan verici bir yeni döneme girerken onları bizlere katılmaya davet etmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler