M&B II: Bannerlord'dan Kale Savunmasına Odaklı Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

17.08.2016 19:00 Burak Oruç



    Yerli ve bağımsız bir oyun stüdyosu olan TaleWorlds, Mount&Blade serisi ile büyük bir ün yakalamıştı. Serinin dördüncü oyunu ve ikinci ana oyunu olarak, Moun&Blade II: Bannerlord 2012'de duyurulmuştu.

    E3 2016'da Mount&Blade II: Bannerlord'dan bir kuşatma savaşı oynanış videosu gösterilmişti. Bu seferse Gamescom 2016'da bir kale savunması oynanış videosu paylaşıldı. Işıklandırmalar şahsen benim gözüme ilk çarpan detay oldu zira ilk oyuna nispeten çok geliştirilmişler ve çok güzel gözüküyorlar. Doku kalitesi ise yine ilk oyuna nispeten geliştirilmiş fakat bağımsız oyun seviyesinde kaldıkları aşikar. Animasyonlar için seride ilk defa Mount&Blade II: Bannerlord'da motion capture kullanıldığı söylenmişti. Yürüyüş ve silah kullanma animasyonlarında büyük değişiklikler görülmese de okla vurulan askerlerin düşüşü noktasın geliştirmeler olduğu görülebiliyor. Bizim Mount&Blade'den asıl beklentimiz olan noktaya, oyun mekaniği çeşitliliğine gelirsek, ilk oyunda olmayan veya olanlarında çokça çeşitlendirildiği kuşatma araçlarını görüyoruz. Yukardan aşağıdaki askerlerin kafalarına kaya atabilmekte güzel bir yenilik olmuş. Bunlar gibi yeni bir çok opsiyon ile savaşlar yapacak ve krallığımızı yöneteceğiz. Bunların, kale savunmasının dışında yapay zekanın geliştirilmiş olması ve binlerce kombinasyon çeşitliliği ile kendi silahlarımızı yapabilecek olmamız dikkat çeken yenilikler arasında.

    Sevenlerini tam dört yıldır bekleten Mount&Blade II: Bannerlord için hala bir çıkış tarihi verilmedi. Umarız bu bekleyiş daha fazla sürmez.

    Yayımlanan oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 12 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler