MCVUK: PSP 2, Playstation 3 Kadar Güçlü

PSP 2'nin PS3 kadar güçlü olması hem şaşırtıcı, hem de harika olurdu
13.01.2011 11:46 Alkan Adakaner


    Nintendo, yeni bebeği 3DS'i dünyanın her yerinde tanıtmaya başlamışken Sony de Playstation Portable 2 ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Ortalıkta çok fazla söylenti dönse de PSP2 hakkında pek fazla bilgimiz yok.
 
    Şimdi de mcvuk'nin haberine göre Sony, PSP 2'nin Playstation 3 kadar güçlü olduğunu söylemiş. Dün 27 Ocak'ta tanıtılacağı yönünde haberler çıkan cihaz bu kadar güçlü olursa bu cidden hem şaşırtıcı hem de harika olacaktır.
 
    PSP'nin de Playstation 2'den daha üstün bir konsol olduğu vurgulanmıştı, ama daha sonra PSP'de PS2'deki oyunlara yakın grafikler görsek de PS2'deki oyunların genel olarak daha kaliteli olduğunu görmüştük.
 
     Bunların yanı sıra Mcvuk, Sony'nin cihazı 2011'in son çeyreğinde piyasaya süreceğini de söylüyor. Ayrıca konsol için 3. parti firmalarla da sıkı ilişkiler bulunuyormuş. Böylece cihazın oyun sayısı ilk aşamada az olmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler