MGS: Ground Zeroes'tan Taptaze ve Güzel Bilgiler

21.09.2012 17:07 Levent Polater

 
   Bugün devam eden Tokyo Game Show fuarında, Kojima Productions'tan çok güçlü bir biçimde duyurusunu gerçekleştiren Metal Gear Solid: Ground Zeroes için taptaze bilgiler geldi:
 
* Siz oyunu oynarken çoğu açık dünya oyununda olduğu gibi yükleme, arka planda devam edecek. Böylece yükleme ekranı olmayacak.
 
* Yükleme ekranının olduğu tek istisna, siz helikopter ile uzun bir mesafeyi kat ettiğinizde ortaya çıkıyor. 
 
* GTA'da olduğu gibi birçok açık dünya mekanı olabilir ve bunlar helikopterle birbirlerine bağlanabilecek.
 
* İlk videoda gördüğümüz mekan oyunun başlangıç kısımlarından ve ufak bir açık dünya alanı. Daha büyük mekanlar oyunda bulunuyor.
 
* Oyunda zaman konsepti bulunuyor. Yani gündüzden öğlene, öğlenden geceye gerçek zamanlı geçiş olacak.
 
* FOX Engine'in diğer yapımlarda kullanılmasından önce Kojima Productions MGS: Ground Zeroes ile açık dünya konusunda bir standard yaratmayı istiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler