MGS: Rising İçin 3D Desteği Kesinleşmedi

01.11.2010 21:29 Alkan Adakaner


    
     Son dönemlerde oyun dünyasında 3D konusunda önemli çalışmalar yapılıyor. Oyuncular da doğal olarak sevdikleri oyunlarda bu desteğin olmasını istiyor, ama malesef her oyunda bu özelliği  görme şansını yakalayamıyoruz.
 
     Metal Gear Solid: Rising geliştiricisi Shigenobu Matsuyama da henüz oyunları için 3D desteği konusunda kararlarını vermediklerini açıkladı.
 
     Tokyo Game Show'da gösterilenlerin sadece tanıtım amaçlı olduğunu söyleyen Matsuyama, ne 3D konusunda ne de harekete duyarlı kontrol aletleri konusunda resmi bir kararlarının olmadığını vurguladı.
 
     Oyunun kontrol mekanizmasının çok hassas olmasından dolayı bu kontrol cihazlarıyla aynı hassasiyeti yakalamanın zor olduğunu söyleyen yapımcı, yine de harekete duyarlı kontrol cihazlarının dikkate değer olduğu görüşünde.
 
      Belki harekete duyarlı kontrol konusunda olmasa bile 3D desteği konusunda umudumuz oldukça fazla. 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 8 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler