"MGS: Rising'de Bazı MGS Karakterleri Gözükecek"

17.09.2010 13:11 Levent Polater

 

mgs rising 2

 

    Metal Gear Solid: Rising yapımcısı Shigenobu Matsuyama, oyun ile ilgili bazı soruları yanıtladı. Bundan önce seri ile özdeşleşmiş klasik karakterlerin Rising'de belireceği söylentileri dolaşıyordu. Bunlara ithafen de konuşam Matsumaya, oyuna bazı karakterlerin  'geri dönüş' yapacağını onayladı. 
 
   Detaylardan fazlasıyla kaçındığı görülen Matsumaya şöyle konuştu:
 
    “Metal Gear Solid serisinde daha önce gözükmüş bazı karakterlerin MGS: Rising'de ortaya çıkacağıyla ilgili bazı dedikodular var. Şimdilik bunların kim olduğunu size söyleyemem ancak sayı verebilirim. Tek bir kişi veya tek bir karakter değil, çok fazla da değiller, ancak Metal Gear Solid serisinden yakından tanıyacağınız bazı karakterler MGS: Rising'de 'geri dönüş' yapacaklar."
 
  Metal Gear Solid 2 ve Metal Gear Solid 4 arasında bir yerde kendisine konu edinecek olan MGS: Rising, PS3, Xbox 360 ve PC'ye çıkacak. Çıkacak çıkmasına ancak halen çıkış tarihi verilmemesi karamsarlık yaratmaya devam ediyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler