MGS: Rising'de İkon Karakterler Olmayacak

10.08.2010 10:50 Levent Polater


 
    Metal Gear Solid: Rising'de MGS ile özdeşleşmiş karakterler görmeyi mi bekliyorsunuz? Üzgünüm ama çok beklersiniz. Serinin yapımcılarından Shigenobu Matsuyama, Rising için hoş açıklamalar yapmadı.
 
    Snake? Vamp? Naomi? Otacon? Campbell? Hiç birini göremeyeceğiz. OPM'ye (Official Playstation Magazine) konuşan Matsumaya, Rising'i yeni oynayacakların yabancılık çekmemesi için böyle bir karar aldıklarını, böylece Metal Gear geçmişinde ne olup bittiğini bilmek zorunda kalmayacaklarını açıkladı.
 
    Matsumaya'nın sözleri şöyle sürdü;

     “Rising'de çok fazla karakter göstermeyeceğiz, çünkü bu yeni bir seri başlangıcı olduğundan Metal Gear destanı üzerinde çok fazla ilişkilendirmek istemiyoruz."
 
     “Yeni oyuncuların, Metal Gear Solid evrenini bilmek ve anlamak zorunda kalmadığı bir oyun yaratarak özgürce oynamalarını istiyoruz."

    Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ile Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots arasında bir yeri konu edinecek olan Metal Gear Solid: Rising'de oyuncular serinin Snake'den sonra belki de en çok hayran toplayan karakteri Raiden'ı kontrol edecekler. Henüz çıkış tarihi olmayan oyun, PS3, Xbox 360 ve PC'ye çıkacak. 
 
 
VG247

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler