MGS: Rising'in Akıl Almaz E3 Sunumu

15.06.2010 00:16 Levent Polater

MGS  Rising 2

    Microsoft'un E3 konferansında herhalde başımıza gelen en iyi şeylerden biri de Metal Gear Solid: Rising oldu. Bir süredir Kojima E3 sitesinden "kesme" ile ilgili sinyaller veriyordu ve bizde bunun Rising ile ilgili olduğunu tahmin ediyorduk. Doğru tahmin etmişiz.
 
     Aşağıdan video'sunu bulabileceğiniz Rising'in E3 trailer'ını izlemeden önce uyaralım,  gördükleriniz karşısında ağzınız açık kalabilir ve bir süre kapayamayabilirsiniz.
 
     Hideo Kojima'nın da sunumda bulunduğunu belirtelim. Rising'in PC, Xbox 360 ve PS3'e çıkacağı belirtilirken henüz tarih verilmemesi biraz üzüntü vermedi değil, ancak video'yu izledikten sonra tarih olmamasına daha da üzülebileceğinizi söylemem gerek.

    İşte o videoyu izlemek için buraya tıklayınız. (Peki siz ne keseceksiniz?)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler