MGS: Rising'te Raiden'in Kim Seslendirecek?

Rising seriye yepyeni bir hava katma amacında
23.05.2011 10:11 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid serisinde Raiden'i seslendiren Quinton Flynn, serinin Raiden üzerine yoğunlaşacak yeni oyunu MGS: Rising'te bu karakteri seslendirmeyebilir.
 
     Flynn'in açıklamasına göre seslendirme sanatçısı projeden tamamen "habersiz"miş. Geliştirici ekipten hiç kimse kendisi ile irtibata geçmemiş ve yeni projede neler olduğu ile ilgili hiçbir bilgisi yokmuş.
 
     Konami'nin en azından oyun üzerinde yoğun çalışmalar yaptığı konusunda kendisine birşeyler fısıldamasını beklediğini söyleyen Fylnn, projede yer almak isteyeceğini, ama bu konuda herhangi bir beklenti içine girmediğini de belirtti.
 
     Metal Gear Solid: Rising'ten çok uzun süredir haber alamıyoruz. Oyunun 2012 yılında çıkacağı söylense de şu ana kadar Konami'den resmi bir açıklama gelmedi. Eğer E3 fuarında veya TG'de de oyunu göremezsek biraz endişelenmeye başlayabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler