MGS V: Phantom Pain'a Yeni İçerikler Geldi

11.11.2015 12:57 Ömür Gencer

  
     Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan bu güncelleme oyuna bazı yenilikler getirirken oyunun online kısmındaki FOB görevlerinde de bazı değişiklikler yapıyor. 
 
     Öncelikle yayınlanan güncellemeyle birlikte MGS V: The Phantom Pain'deki bir karakterin tekrar gelmesini sağlanıyor. Bu karakterin kim olduğunu ve nasıl getirebileceğini spoiler olmaması için sizlerle paylaşmıyoruz.
 
      Online FOB görevlerinde getirilen yenilikler arasında yeni güvenlik araçları, Anti-Reflex'e yatırım yapma özelliği oyuna geliyor. Bunların yanında artık üçüncü Forward Operating Base'i kurabileceksiniz. Bahsettiğimiz güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 1 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 2 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 3 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler