MK'ın CE Paketleri ve İki Fatality Özelliği

"Get over here..."
14.12.2010 12:10 Ersin Kılıç


     Uzun süredir çıkan dedikodulara VGA'da yayınlanan güzel bir video ile yanıt veren ve oyunda Kratos'un da yer alacağını açıklamış olan Midway firması (WB Games), bugün yaptığı açıklama ile Mortal Kombat için yeni detayları oyun severler ile paylaştı.
 
     Öncelikle oyunun başındaki isim ve serinin de yaratıcılarından olan Ed Boon, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Mortal Kombat'ta yer alan her karakterin iki farklı Fatality'e sahip olacağını belirtti. "Hadi beyler, oyundaki bazı karakterlere sadece bir tek Fatality ekleyip, diğerini de parakende satış noktalarına özel olarak geliştireceğimizi mi düşündünüz?" diyen Boon, bu sözleri ile bazı firmaları da kendi üslubu ile eleştirmiş.
 
     Mortal Kombat için bir diğer açıklama ise başta da bahsettiğim gibi Midway'dan geldi. Firma oyuna iki özel kolleksiyon paketi duyurdu. 
 
     Ceollector's Edition paketinde oyunun bir kopyası, Sub Zero ve Scorpion aksiyon figürleri, sanatsal çizim kitabı, bazı karakterlerin eski serilerdeki kostümleri ve avatar eşyaları gibi özel içeriklere ulaşmamızı sağlayacak bir DLC kodu bulunacak. 20.000 civarı bir sınırlı sayıda üretilecek olan The Tourtnament Edition paketinde ise CE paketinde de yer alan özel DLC kodları ve oyuna özel hazırlanan bir Fight Stick yer alacak. 
 
     Kratos'un ilk kez gözüktüğü VGA videosuna buradan ulaşabileceğiniz Mortal Kombat, Nisan ayında çıkışını yapacak.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler