MOBA Dark Eclipse PlayStation VR için 25 Eylül'de Çıkacak

18.09.2018 23:20 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Sunsoft, oynaması ücretsiz sanal gerçeklik MOBA (çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası) oyunu Dark Eclipse'in PlayStation VR için 25 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Oynaması ücretsiz bu strateji tabanlı çok oyunculu oyunda tek amacınızın size direnen tüm düşmanları bertaraf etmek olduğu Oldus’un kıyamet sonrası fantastik dünyasına adım atın. 15 kişilik bir ekipten kontrol edilebilir üç Liderin olduğu seçkin bir ekip kurun ve acımasız Eater’ları mağlup etmek için alabildiğine geniş bir savaş alanında askerlerinize emir verin.
 
Kaynakları toplamanın, 3 boyutlu seslerle düşman hareketini dinlemenin ve birimlerinizin yok edeceği hedefleri işaretlemenin yanı sıra arenayı kolaylıkla keşfetmek için PlayStation VR gözlüğünüzü kullanın. İster bir veya iki PlayStation Move hareket kontrol cihazından, ister bir DualShock 4 kablosuz kontrol cihazından veya ister iki cihazdan da yararlanın, zafer avuçlarınızın arasında olacak.

 
Oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Eclipse Platformlar: PS4 Geliştirici: Sunsoft Dağıtıcısı: Sunsoft Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler