MSI 2019 Şampiyonu G2 Esports Oldu!

19.05.2019 16:16 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends sezon ortası turnuvası MSI 2019 tamamlandı. 5 maçlık seri formatında gerçekleşen G2 Esports ve Team Liquid finali sonucunda; Avrupa Şampiyonluk Ligi takımı G2 Esports, Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi takımı Team Liquid'i 3-0 yendi ve MSI 2019 turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu G2 Esports takımının orta koridor oyuncusu Rasmus "Caps" Winther seçildi.  
 
 
 
     Team Liquid, Çin Şampiyonluk Ligi takımı Invictus Gaming'i, G2 Esports ise Kore Şampiyonluk Ligi takımı SK Telecom T1 takımını mağlup ederek finale yükseldi. Büyük final karşılaşmasında; G2 Esports, Team Liquid alt koridoruna yönelik baskın sağladı ve oyuncularını güçlendirdi. Team Liquid genel olarak bu baskınlara cevap vermeye çalıştı ancak G2 Esports orta koridor oyuncusu Caps, ikinci oyunda ağırlığına koydu ve kazanmayı başardı. Son karşılaşma ise alt koridorlarına yönelik baskınlarını sürdüren G2 Esports, 18. dakikada oyunu bitirmeyi başardı ve turnuvanın şampiyonu oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler