MSI Gaming Notebooklarda Windows 10 ile Daha İyi Oyun Deneyimi

30.07.2015 18:27 Alkan Adakaner

 
 
    MSI, bugün yaptığı açıklama ile MSI notebookların en yeni işletim sistemi WINDOWS 10'a yükseltilebilir olduğunu duyurdu. Oyuncu notebooklarında lider olan MSI, dünyada WINDOWS 10 işletim sistemi sunan ilk firma. MSI GAMING notebooklar üzerinde yapılan detaylı karşılaştırmalı testlerin sonuçlarına göre oyuncular MSI notebooklarını WINDOWS 10 işletim sisteminde de rahatça kullanabiliyorlar.

    WINDOWS 10 işletim sistemi ile gelen en büyük yenilik ise şüphesiz DirectX 12. NVIDIA GeForce GTX 900 serisi ekran kartları ile oyuncular DirectX 12 sürümünü kullanabiliyor.
5 yıllık DirectX 11'den çok daha iyi bir modelleme özelliğine sahip yeni versiyon, grafiklerde daha yüksek detay ve oyun performansı sunuyor; hatta 3D efektler için sistem artık eskisinin yarısı kadar zamana ihtiyaç duyuyor. Microsoft ayrıca WINDOWS 10'un uygun ortamda %50'ye varan güç tasarrufuna da sahip olduğunu belirtiyor.

    MSI oyun notebooklarının tamamı NVIDIA GeForece GTX 900 serisi ekran kartları ile donatıldı. Kullanıcıları işletim sistemlerini WINDOWS 10'a kolayca yükselterek DirectX 12 ile gelen mükemmel oyun efektlerini hemen deneyimleyebilirler.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MSI Platformlar: PC Geliştirici: MSI Dağıtıcısı: MSI Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler