MW3 "Terminal" Haritasının Videosu Sızdı

24.06.2012 01:24 Tunahan Başol


     Mark Rubin'den alınan bilgilere göre Call of Duty: Modern Warfare 2'nin sevilen haritaları Terminal ve Shipbreaker'ın Call of Duty: Modern Warfare 3'e DLC ile beraber ücretsiz olarak getirileceğini sizlere söylemiştik.
 
     Şimdi ise bu haritalardan Terminal'in, Call of Duty: Modern Warfare 3 üzerindeki haline ait bir oynanış videosu internete sızmış bulunmakta. Xbox 360 üzerinden çekilen bu videoda, haritanın herhangi bir değişikliğe uğramadığını görmek mümkün. Ayrıca Modern Warfare 2'den olmayıp, Modern Warfare 3'te bulunan silahları video içerisinde görmek te bu videonun doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

     Videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Terminal ve Shipbreaker haritaları, Call of Duty: Modern Warfare 3'ün yeni DLC'si ile birlikte ücretsiz olarak indirmeye sunulacak.

[DHVIDEO=5125]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler