MW3'ün İlk Gün Dağıtımı Activision Tarihine Geçti

09.11.2011 14:02 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının en çok satan serilerinden Call of Duty'nin bir yeni oyunu daha yeni bir rekorla karşımıza çıktı. Activision'un yaptığı açıklamaya göre Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ilk gün dağıtımları Activision tarihine geçti.
 
     Activision'un dağıtım başkanı Eric Hirshberg, "Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ön siparişleri ve ilk gün dağıtımı Activision'un ve oyun endüstrisinin tarihine geçti." açıklamasını yaptı.
 
     Ancak burada kastedilen şey oyunun satış rakamı değil, mağazalara dağıtımı. Yani satışlardan direk olarak bahsetmemeleri yüzünden Modern Warfare 3'ün ilk gün satışları diğer oyunların gerisinde kalmış olabilir ki, kendisi şöyle konuşmuş; "Oyunun çıkışındaki gece etkinliklerinde 1.5 milyondan fazla kişi 13.000 resmi mağazada Modern Warfare 3 için sıraya girdi."
 
     Bu sözlere rağmen Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ilk gün satışları hakkında resmi bir kaynaktan gelen bilgi yok. Activision'un hemen duyurup reklam yapma gibi bir avantajı varken beklemesi kafaları karıştırmıyor değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler