Machinarium Geliştiricisinin Yeni Oyunu Creaks Bu Ay Çıkıyor

01.07.2020 19:38 Gazali Çetinkaya

  
Machinarium ve Samorost oyunlarının arkasındaki stüdyo Amanita Design'ın yeni bulmaca macera oyunu Creaks bu ay içinde geliyor.
 
Oyun PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Mac için çıkacak ve şimdilik Temmuz ayı dışında net bir tarih verilmedi. Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut olacak. 
 
Oyun hakkında:
 

Yeni Komşularınla Tanış
 
Yer aniden sallanmaya başlıyor, lambalar patlıyor, bulunduğun odanın duvarlarının hemen dışında çok garip bir şeyler oluyor. Yavaş yavaş, yırtıcı kuşlarla ölmcül mobilya canavarların bulunduğu bambaşka bir dünyaya doğru düşmeye başylıyorsun. Kendini savunmak için tek silahın zekan ve cesaretin.
 
Klasik bağımsız oyunlar Machinarium ve Samorost'un yaratıcılarının elinden çıkma Creaks, el çizimi görselleri, kusursuz animasyonları, tüyler ürpertici sesleri ve Hidden Orchestra eseri orijinal müziği ile tüm duyularını harekete geçirecek yepyeni bir bulmaca/macera oyunu. Dikkatle hazırlanmış onlarca bulmacayı dilediğin hızda çözerek ilerle, konağın her yanını keşfederek gizli resimleri bul ve müthiş sırrı açığa çıkar.
 
Creaks'in keyfini tam olarak çıkarmak için bir kontrol cihazı ve iyi bir kulaklık tavsiye edilir. 

 
İlk oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Creaks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Amanita Design Dağıtıcısı: Amanita Design Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler