Mafia 2 Kapak Tasarımı Ortaya Çıktı

25.03.2010 20:18 Alkan Adakaner


     Şimdiye kadar açıklanan bilgilere bakacak olursak gerek grafikleri gerekse de oyun yapısıyla 2010 yılının en önemli yapımlarımdan birisi olması beklenen Mafia 2'nin yeni çıkış tarihinin Amerika'da 24 Ağustos, diğer bölgelerde ise 27 Ağustos olduğunu size aktarmıştık.
 
      BBFC tarafınan +18 olarak değerlendirilen oyunun kapak tasarımı da ortaya çıktı. Böylece ertelenme ihtimalinin de bir nebze olsun azaldığını söyleyebiliriz.
 
      Oyunun yapımcılarının kendi türünde en iyi grafiklere sahip olacak dediği Mafia II ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizdeki  önincelemeye buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 29 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 44 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler