Mafia 2, İngiltere'nin Zirvesinde

31.08.2010 14:36 Ersin Kılıç


 
     2K Games'in uzun süredir beklenen oyunu Mafia 2, çıktığı ilk haftada İngiltere'nin oyun satış listelerinde ilk sıraya yükseldi.
 
     Mali sebepler nedeni ile sık sık ertelenen Mafia 2, nihayetinde geçtiğimiz hafta raflardaki yerini almıştı. Uzun süredir beklenen oyuna olan ilgi ise haliyle büyük olmuş. Bir çok satış listesinde tepeye oynayan Mafia 2, İngiltere zirvesine geçerek yapımcılarında yüzünü güldürmüş oldu.
 
     Mafia 2'nin bir diğer başarısı ise bu yıl içerisinde Red Dead Redemption'dan sonra ülkedeki en hızlı çıkış yapan oyun olması. Mafia 2'nin satışlarında ise, oyunun %52'sinin Xbox 360, %41'inin PS3 ve kalan %7'lik kısmının ise PC platformunda satıldığı belirtildi.
 

Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler