Mafia 2'den Grafiksel Karşılaştırmalar

20.07.2010 12:38 Ersin Kılıç


     Starcraft 2 ile birlikte kısır geçen yaz aylarında, bizi ekran başına kitleyecek oyunlardan biri olan Mafia 2 için grafiksel karşılaştırma görüntüleri gelmeye başladı.
 
     Bildiğiniz gibi artık grafiksel öğeleroyunların olmassa olmazlarından biri haline geldi. Her ne kadar çoğu oyu kesimi grafik paletinin oyuna uygunluğuna göre değerlendirme yapsada, kalan kesim ise direk olarak oyunların grafiksel kalitesine bakabiliyor.
 
     Haliyle multiplatform olarak çıkan oyunların platformlar arasındaki grafiksel kalite farkları da en merak edilen konulardan biri haline gelmeye başladı. Özellikle iddialı oyunlarda bu karşılaştırma görüntüleri ve videoları ile sık sık karşılaşıyoruz. Bu karşılaştırmalara son örnek ise önümüzdeki ay çıkışını yapacak olan Mafia 2 için geldi.
 
     PCgames.de sitesi oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 görüntülerini karşılaştırmış. Bu görüntüler arasında her ne kadar patlama sahneleri olmasa da gene de akıllardaki bazı soru işaretlerini kaldırıyor.
 
     Bu karşılaştırma görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.  Resimlere tıklayarak büyütebilirsiniz.
 








 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler