Mafia 2'nin Türkçe Yaması Çıktı!

30.09.2010 18:53 Ersin Kılıç


     Son dönemde Türkçe yama çalışmaları ile sık sık konuğumuz olan Oyun Çeviri ekibi gene mükemmel bir işe daha imza attı. Ekip, bir kaç gün önce Call of Duty: Modern Warfare'ın Türkçe yamasını çıkarmış ve haberimizde yer verdiğimiz bu yama çalışmasının yanı sıra Mafia 2'nin de Türkçe yama çalışmalarının devam ettiğini belirtmiştik. Bugün ise oyunun Türkçe yamasının tamamlandığı belirtildi.
 
     Oyun Çeviri ekibi CoD: MW yamasını çıkarttığı zaman Mafia 2'nin de 30 Eylül'e kadar hazır olacağını belirtmişti. Az önce yayınlanan yama ile birlikte ekibin sözünü bir kez daha tuttuğunu görmüş olduk.
 
     %100 olarak hazırlanan Türkçe yamayı buraya tıklayarak ekibin sayfasından indirebilirsiniz. Oyun Çeviri ekibini, bu özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha yürekten tebrik ediyoruz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 12 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler