Mafia 2'nin İlk Puanı Hayal Kırıklığı Yaratabilir!

30.07.2010 19:11 Alkan Adakaner


 
      Aylardır hatta yıllardır Mafia II'yi bekliyoruz, hatta bazılarımız bu oyun için deli oluyor, çünkü şimdiye kadar yayınlanan video ve bilgiler gerçekten heyecanlandırıcıydı.
 
      Eminim çoğunuz Mafia II'nin çok yüksek puanlar alacağını düşünüyorsunuzdur. Ben de kişisel olarak öyle düşünüyordum, ama PC Zone'un inceleme notu gerçekten kafa karıştırıcı.
 
       PC Zone Mafia 2'ye %80 puan vererek oyunu bekleyenleri fazlasıyla şaşırttı; dergi bu puanı vermesindeki en büyük nedeni ise oyunun "inanılmaz derecede tek düze çatışma ve araç sürüş yönüne" bağlamış.
 
      İncelemede diyalogların kaliteli olduğunu ve iyi seslendirildiğini söylenirken, araba koleksiyonunun da oldukça iyi olduğunu belirtmiş.
 
      Bu puana rağmen oyunun 10 saatlik bir sürüş, hikaye ve yeterli çatışma sahnelerine sahip olduğunu ve sağlam göründüğünü belirten PC Zone editörü, eğer bir soundtrack albümü olursa satın almak istediklerini de belirtmiş.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler