Mafia 3, Thomas Burke Tanıtım Videosu Geldi

Thomas Burke
24.08.2016 14:56 Kaan Bolat

 
   Ekim ayında rafları süsleyecek olan Mafia 3’ün eminim birçok oyuncu merakla bekliyordur. Eski oyunlara kıyasla birçok kişinin aklında Mafia 3 için soru işaretleri olsa da oyunun yapımcısı Hangar 13 tarafından yeni videolar gelmeye devam ediyor.
 
   Bu gün yayınlanan videoda ise Hangar 13 yazar ekibinden Bill Harms, Ed Fowler ve Charles Webb’in anlatımıyla New Bordeaux’da İrlanda çetesinin başında olan Thomas Burke karakterini yakından tanıyoruz.
 
   Hangar 13 tarafından geliştirilen ve dağıtımının 2K Games tarafından yapılacak olan Mafia 3 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 7 Ekim tarihinde raflardaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler