Mafia: Definitive Edition Denuvo Kullanıyor

22.09.2020 08:42 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Hangar 13, Mafia: Definitive Edition'ın Steam sayfasını güncelledi ve oyunun Denuvo anti-tamper teknolojisini kullandığı doğrulandı.
 
Denuvo, PC'de oyunların kırılmasını önlemeye çalışan bir firma. Çok sayıda yayıncı ve geliştirici, Denuvo ile birlikte çalışıyor. Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanan bazı oyunlar birkaç gününde kırılırken Resident Evil 3 remake ve Death Stranding gibi bazı oyunlar da uzun süre korsana direniyor.
 
Her oyun da olmasa da bazı oyunlarda performans düşüşüne de yol açıyor. Oyunların Denuvo'lu ve Denuvo'suz sürümlerinin karşılaştırmalarına baktığımızda yükleme süreleri ve kare hızlarında farklılıklar var.
 
Mafia: Definitive Edition, Mafia 3'ün oyun motorunu kullanıyor ve oyunun optimizasyonu merak konusu. PC sistem gereksinimleri bu konuda şüphe uyandırıyor. Intel Core-i7 3770 3.4GHz / AMD FX-8350 4.2GHz işlemci, 16GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 5700 ekran kartı öneriliyor.
 
İlk Mafia oyununun remake'i Mafia: Definitive Edition 25 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Fiyatı 259,00 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia: Definitive Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler