Mafia II, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Yasaklandı

06.09.2010 00:37 Samet Konuksal


 
 
     Aldığı inceleme puanlarıyla bekleneni veremese de, çıkışıyla birlikte oyun dünyasına büyük bir etki yapan Mafia II'ye Birleşik Arap Emirlikleri'nden yasaklama geldi.
 
     Kan, cinsel içerik, yoğun şiddet, çıplaklık, küfürlü dil, uyuşturucu ve alkol kullanımını içerdiği gerekçesiyle yasaklanan oyun, artık Birleşik Arap Emirlikleri'nde yasal olarak satılmayacak.
 
     Birleşik Arap Emirlikleri'nde bu sene yasaklanan oyunların arasında, cinsellik gerekçesiyle Heavy Rain, İncil'de bahsedilen mahşerin dört atlısını konu alan Darksiders'ın yanı sıra God of War 3, Mass Effect 2 ve Dragon Age gibi oyunlar da bulunuyor.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler