Mafia II Definitive Edition ve Mafia III Definitive Edition PS4, Xbox One, PC için Derecelendirildi

06.04.2020 16:17 Gazali Çetinkaya

 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için derecelendirdi.

Dün de Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Kurulu Mafia II: Definitive Edition'ı platform bilgisi olmadan derecelendirmişti.
 
Mafia II Ağustos 2010'da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıktı. Mafia III ise Ekim 2016'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı. Definitive Edition ana oyun ve indirilebilir içeriklerin bulunacağı iyileştirilmiş bir versiyon gibi duruyor.
 
2K Games'ten henüz resmi bir açıklama gelmedi.
 
Bunun yanı sıra Aralık 2018'de PC için çıkan hack and slash ve kart oyunu Book of Demons PlayStation 4, Xbox One ve Switch için derecelendirildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler